Post by bullstagracdupho on Mar 7, 2022 2:09:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ 1945 Air Force: Airplane games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 1945 Air Force: Airplane games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi povećavaju bodove ▞▞▞
▞▞▞ 1945 Air Force: Airplane games 2022 version ▞▞▞
Hvala na savjetu
Stvarno dobra igra, ali dijamantna ekonomija (P2W valuta) je jako škrta. Neki oglasi su vrlo nametljivi i pokušavaju se automatski instalirati. Prestanite prodavati oglase lošim tvrtkama.
Dobra igra
Puno promjena od kada igram, a to je više od godinu dana. Sve je manje besplatnih stvari, puno je promjena na štetu svih pilota. Igra prilagođena za one koji plaćaju, jer se samo tako može brzo napredovati. Šteta. Bila je jako dobra igra, ali pohlepa čini svoje.
Sjajna igra, ali nova ažuriranja iz rujna 2021. i prije stvarno su zabrljala stvari. Moram ga deinstalirati i ponovno instalirati jer ažuriranja nikad ne rade i to je veliki gubitak vremena. Ažuriranja opet totalno gubljenje vremena. Upravljanje ovom igrom je ozbiljan problem. Nakon zadnjeg ažuriranja moj profil je potpuno izgubljen.
Ako igra stvara probleme za vašu igru, oni će vam dati dragulje za vaše mučno vrijeme!
Promijenio sam svoju recenziju s 5 zvjezdica na 2 jer ćete uvidjeti da je to malo zabavno dok ne dođete do plaće za osvajanje dijela... Nivoi su nemogući osim ako ne izdvojite $ (i to prilično malo) za nove avione/nadogradnje . Također se čini da se prilično ruši.
Samo puno reklama da zaradim nekoliko stvari puno i puno da je bilo više nagrade za gledanje videa dao bih 5 zvjezdica
Ponavlja se i s vremenom postaje dosadno jer je tako jednostavno čak i na teškim razinama.
1945 Air Force: Arked menembak Arked hgcu
Ažuriranje: vraćam svoje zvjezdice s prethodne evaluacije dok se ova situacija ne popravi: više od 2000 dragulja je nestalo s mog računa i prebačeno u ključeve, a ja nisam napravio ovu operaciju!!! Neću trošiti više vremena i novca ako dragulji mogu iznenada nestati s vašeg računa. LOPOVI!!!
Odlična igra
JAKO ZANIMLJIVA I DOBRO ORGANIZIRANA APLIKACIJA. UVIJEK IGRAM JER UČIM KAKO BITI VRLO ŽUR I OSJETLJIV OD TOGA. HVALA STVORITELJU SVEGA OVOG
Ponavljam nedavne komentare. Igra je beskorisna nakon prvih nekoliko poglavlja. Prekomplicirano u nadogradnjama. Uglavnom rasipanje sakupljenog dragulja i novca.
Nisam mogao igrati mjesecima! Piše da moram biti online da bih igrao. To nikada nije bio problem, sada je. Na mreži ću je izbrisati jer sam proveo toliko sati igrajući ovu igru. Sada je više uvreda gledati to na svom telefonu
Ne mogu igrati igru nakon ažuriranja
Ne mogu igrati ovu igru, svaki put kad piše spojite se na internet.
Sviđa mi se igrica, igrao sam je kao klinac u arkadama.... Ali što je sa svim ažuriranjima ikad 2 dana?
Merge Plants – Monster Defense Аркадни obu
Katastrofa nakon ažuriranja ne može se pokrenuti igru.
1945 Air Force: Airplane games Arcade gjp
Taman dovoljno akcije, i bez nepotrebne gorčine, za par minuta zabave.Jako mi se sviđa ova igra jer me vraća na pomicanje pucačina arkadnih igara iz 1980-ih.
Plati za pobjedu. Sada su dodali još stvari koje morate kupiti.
TREBA RADITI !!!!!!!!!!! I nakon svakog ažuriranja aplikacije zbog kojeg sam stalno bolestan dajte mi čaroliju, hoćete li za Boga miloga, do tada ćete dobiti zasluge kada dospije kredit, tako da ga pratite svojim stalnim ažuriranjima
molim pomoć. Kupnja se ne prikazuje!! Kupio sam plave zvijezde događaja (ne dijamante), da dobijem krila. Plaćeno 9,99 eura. Vidim na bankovnom računu, platio sam prije 8 sati. Još uvijek nema kupnje u igri! Platio sam, ali nisam dobio ono što sam kupio! Događaj je gotov sutra. Potrebna nam je opcija pomoći/podrške u igri.
Piše da je dostupna nova verzija, ali čim želim ažurirati, piše da je najnovija, ali igra mi stalno govori da je treba ažurirati
Odlicno. Svaka cast
To je to! Prava stvar 👌🏻
sjajna igra
Ova igra je dobra. Teško je napredovati u ovoj igri. Jer za nadogradnju zrakoplova trebaju vam dragulji/dijamanti. Čak ni dragulji ne jamče nadogradnju. Jer ćete morati potrošiti te dragulje za kupnju kontejnera, koji mogu, ali i ne moraju imati module koji su vam potrebni. Dakle, čak i ako potrošite novac, vjerojatno je možete li nadograditi ili ne. Programeri igara rade takve stvari kako bi vas udaljili od spoznaje stope konverzije novca. Ali po mom mišljenju, ako potrošim novac, trebao bih odmah nadograditi.
Iskreno, odlična igra dok ne dođete do razine 30 i šef je nepobjediv osim ako ne zaradite pravi novac. Što neću učiniti. Riješite problem i dobit će bolju ocjenu. Ali nema razloga zašto moj avion s dvije zvijezde ne može uništiti ovu stvar. Osim toga što puca iznimno brzo i ne možete izbjeći sve objekte. Čak je koristio obje sposobnosti i bile su beskorisne protiv toga. Misliš da bi trebao raditi ovog šefa kao što si radio s brodom. Jedan po jedan dio. Molimo popravite ili ću deinstalirati
Igra je zabavna podsjeća me kad sam bio dijete uzbuđuje me želja da se igram sve lakša za igranje i puno zabave.
Nakon nekog vremena shvatio sam da se igra plaća za pobjedu. Ili to ili provedite doslovno dane gledajući reklame. Uredi: Upravo sam ažurirao igru nakon što mi je stalno govorila i prilično je resetirala moj napredak. Izgubljeni avioni i resursi.
Oglasi između igara nisu prikladni za djecu.
Za sada je igra super, jedini detalj koji me sprječava da dam pet zvjezdica je to što igra stalno traži internetsku vezu. Imam neograničen podatkovni plan i to me motivira da ga instaliram osim ako ne riješim tu stvar! Hvala vam puno i želim vam lijepo blagoslovljen dan!
To je zarazna igra i nakon što sam potrošio 280 £, a čak nisam prošao ni srednju razinu težine, malo sam ljut... da bih došao do kraja ove igre trebalo bi negdje blizu 1100 £ i više.. ažuriranja su smiješna. Samo pogledajte vip odjeljak da vidite koliko ste napredovali nakon što ste potrošili 100 funti .. vidjet ćete na što mislim.
Traje vječnost da bilo što učinim i svaki put kad bih pokušao napraviti zid ponude da dobijem dragulje, izbacio bi me, a onda bi me zaključao zbog previše pokušaja!!
Prilično zabavno, nema previše pritužbi osim nedostatka smjernica i uputa
Pa kad sam počeo bilo je dobro, ali kad sam bio na drugoj razini nisam se mogao pomaknuti i onda se jednostavno srušila Ali igra ima stvarno dobru grafiku
Volim ovu igru, ali moj račun je zaključan od novog ažuriranja. Što se događa?!!!
Zabavna igra, ali suludo ono što traže od igrača da plate. (Često dobivam pop reklame za 50 dolara). Za igranje uopće nije potrebno platiti. Čini se da je visoko postavljeno da mami djecu ili tako nešto. Čudno je.
U početku odlična igra, odjekuju komentari drugih igrača, nakon što dođete do određene razine, nemoguće je napredovati osim ako ne potrošite novac ili gledate beskrajne reklame. Previše ažuriranja i sa svakim ažuriranjem se pomiču postovi golova. Nekada ste mogli igrati offline, sada morate biti online. Sada se uopće ne može igrati jer stalno dobivam poruku da nisam spojen na internet, ali jesam. Vrlo frustrirajuće.
Igram offline i na razini sam 42. Tada sam pokušao koristiti mobilne podatke samo da nadogradim avion za 4 zvjezdice. Tužno je reći da se vratio na misiju razine 7, a također su se novčići i rang/zvjezdica aviona vratili na 1 zvjezdicu. Sada "Deinstaliranje"! Sjetio sam se kada sam zadnji put instalirao ovu igricu i igrao (2018.), i dalje ima isti problem! Gubite ako vrijeme!